Víkend u sester

15. 10. 2016 17:51
Rubrika: Moje úvahy

Minulý víkend jsem navštívila klášter sester sv. Kříže v Kroměříži. Byl tam duchovně-hudební víkend. Jelikož jsem jsem šla hned ze školy, byla jsem tam dosti brzo a protože tam ještě nikdo nebyl, daly jsme si se s. Emanuelou čaj a pokecaly. Další příjemná záležitost byla (když pominu časy strávené v kaplích :)), že jsem byla na pokoji se sestrou bývalého spolužáka mého bratra na AG, takže jsme si opravdu měly o čem povídat, i když jsme se neznaly. Mimochodem, je stejně stará jako já. Jelikož jsem tam nebyla poprvé a moje rodina je tam už trochu více známá, potkala jsem u výtahu sestru Františku a když se dozvěděla, že jdu stejným směrem jako ona, svezla mě výtahem. Říkala: „Nohy se musí šetřit už za mlada!“ :)

Měla jsem si vzít housle, ale protože se nepovažuji za moc dobrého hráče, měla jsem z toho trochu obavy. Ty se však ukázaly jako zbytečné. Nejenže jsem to nějak extra "nezvrzla" :D, bylo to pro mě i přínosné, protože jsem se naučila aspoň trochu improvizovat. Jinak jsme se sešly taková dobrá (snad i talentovaná) parta a obveselily jsme svým zpěvem na chodech lidi z tamější nemocničky. Jedna paní začala i radostí plakat! (Tyjo, až uslyší tu nádhernou hudbu v Nebi...)

Večer jsme pak přepadly (s mojí sestrou Markétkou) kandidátku Martu/Martislavu a učesaly jí velmi originální účes a taky "vytrhaly" pár vlasů. :D Nebojte, plešatá není! :D

Byl to moc pěkný víkend a jsem ráda, že jsem tam byla.

 

Zobrazeno 852×

Komentáře

Dzamila

Bylo nám potěšením, drahá Gituško :) a příště už nevoiz hřeben, abych opravdu nezůstala plešatá.... i když.... příště už mi to asi bude jedno :):):)

Berit

Ale notak... ty máš těch vlasů tolik, že bys ani plešatá být nemohla. :D:D:D

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz